åter till första sidan
 
  personalen hos
NOSEWORKERS
 
 
 
  Puzzel, Pepsi, Welda och Tootsie.
Det här är en av de tidigare arbetsgrupperna, men tyvärr finns ju inte någon dessa veteraner med oss längre. Efter långa och förhoppningsvis bra liv har alla fyra somnat in och lämnat stora tomrum efter sej. Vid den här tiden hade Puzzel tagit en ordinarie plats i laget och fyllde tomrummet väl, och skötte tillsammans med Toots  sökandet.
 

  Puzzel, Tootsie och Stella.
Här är Puzzel och Toots arbetshästarna och Stella påläggskalven som ska börja tränas för kommande arbete. Eftersom Toots börjar närma sej pensionsåldern, får Puzzel ta de flesta eftersöken. Hon har redan visat att hon klarar även de mest krävande arbetsuppgifterna, och fyller väl igen tomrummet efter Pepsi och Zelda.
 
 
 
  Puzzel, Tootsie, Assa och Stella.
Nu har Assa kommit med i flocken. Här är alla fyra ute och busar tillsammans i skogen. Det får inte vara bara allvar utan en massa lek också. Assa är fortfarande alldeles för liten för spårande men snart under sommaren ska nybörjarträningen starta. Men nu är det bara bus och lek som gäller för henne.
 
 
 
  Puzzel, Tootsie, Stella och Assa.
Alla fyra tillsammans, men det är inte alltid lätt att samla alla sittande i en bild. Assa brukar inte vara så stilla någon längre stund utan letar alltid något eller någon att busa med. Tråkigt nog finns bara Assa kvar numera, Hon har nu vuxit upp och ha tagit över ansvaret för eftersöksarbetena.
 
 
 
  Sota och Assa.
Sota har nu kommit med i gruppen och hon har tagit över efter Puzzel. Dessa båda är den nuvarande arbetsstyrkan. Assa har fortfarande huvudansvaret för arbete, men Sota har kommit långt i träningen och har gjort en del enklare eftesök riktigt bra. Men viktigt är att det inte bara rör sej om jobb, lek och bus är minst lika viktigt, och de har båda en förmåga att hitta på en hel del tillsammans.
 
 
överst på sidan